Slide_Trappenrobot

BK Brandkasten is altijd bezig
met vernieuwing

 

BK Nieuws

Oktober 2015

BK Brandkasten heeft een nieuwe kluis in het assortiment. Afstortkluis in de STAR BK serie. Euronorm 1143-2 Klassen O en I gecertificeerd. Afsluitbare, met sleutelslot of elektronisch codeslot, afstortlade. STAR BK 1/0, 1/I, 2/0 en 2/I. Voor meer info neem gerust contact met ons op.

Afstortkast-bovenlade-open Afstortkast-bovenlade-open-2  Afstortkast-open

 

 

 

Augustus 2015

BK Brandkasten neemt deel aan de SSA 2015 van 22 t/m 24 september in de RAI Amsterdam.

Juli 2015

Kringloop Spullewaard te Zaltbommel heeft een mooie waardering voor onze organisatie op haar Facebook pagina gezet, die willen we u niet onthouden. ” Begin van de maand werden we onaangenaam verrast door bezoek van geboefte, schorriemorrie en geteisem. De dames/heren inbrekers zijn onverrichter zaken weer vertrokken mede dankzij onze ijzersterke brandkast van BK uit Culemborg”

Mei 2015

Op verzoek van Jumbo Puzzels hebben we een speciale lade kast mogen ontwikkelen. Extra diep en breed. Inbraak- & brand werend. Een mooie ladekast voor o.a. documenten, tekeningen en/of andere vertrouwelijke zaken.

Foto Jumbo 2

 

 

 

 

Koffiemuntjes kluis aanpassingen;

Mei 2015

Op aanvraag van diverse oliemaatschappijen heeft BK Brandkasten een kluis ontwikkelt die in een koffiemunten automaat geplaatst kan worden. Vooral de tankstations langs de snelweg hebben veel last van het illegaal leeghalen van de koffiemunt apparaten. Dit kost deze organisaties vele duizenden euro’s. Samen met de oliemaatschappijen heeft BK Brandkasten de oplossing bedacht en de maand mei staat dus vooral in het teken van deze aanpassingen bij de tankstations.

Paasactie

April 2015

foto 2

BK Brandkasten heeft tijdens de open showroomdagen de bezoekers gevraagd hun visite kaartjes in een kluis te leggen.

Afgelopen week hebben we daar 1 kaartje uit getrokken en onder alle orders is de heer Renè van Blom van Ren Produkties de winnaar van onze paashaas actie. Wij danken de heer van Blom Voor zijn vertrouwen in BK Brandkasten BV.

BK BRANDKASTEN is op zoek naar een Accountmanager

Maart 2015

BK Brandkasten biedt een compleet assortiment van producten op het gebied van safety concepts. Wij bieden onze zakelijke en particuliere klanten een unieke product – service combinatie.

Onze dienstverlening is gericht op risicobeperking, veiligheid en tevreden klanten. BK Brandkasten is een compact en ambitieus bedrijf, gevestigd te Culemborg. Binnen ons team wordt er op een informele manier, intensief samengewerkt.

Ter versterking van ons team is er momenteel een vacature voor een fulltime (40 uur)

Accountmanager m/v

De uitdaging:

Wat we van jou verwachten is het genereren van omzet door relatiemanagement, werving van nieuwe klanten, aanbevelen van (nieuwe) producten en het plannen en ontwikkelen van kansen in de markt. Ons doel is de meest bevredigende oplossing te vinden voor onze opdrachtgevers door productie-efficiëntie en de hoogste kwaliteitsstandaard tegen een concurrerende maar winstgevende prijs aan te bieden.

Je profiel:

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau

 • Je hebt een aantal jaren werkervaring als Accountmanager binnen een commerciële organisatie.

 • Je bent een echte verkoper met de kracht en het talent om te overtuigen.

 • Je beschikt over een resultaatgerichte instelling en durft op lange termijn te denken.

 • Je bent in staat om zelfstandig te werken, zonder de samenwerking te vergeten.

 • Het creëren van new business en het maken van (telefonische) afspraken is voor jou geen enkel probleem.

 • Je beschikt over de kracht om medewerkers en klanten aan je te binden.

 • Door het internationale karakter van dit bedrijf is het vanzelfsprekend dat je zowel de

Nederlandse als de Engelse taal beheerst in woord en geschrift.

Je vaardigheden:

Je bent ambitieus, sales gericht, een doorzetter, competitief, sociaal, representatief en je bezit de gunfactor.

Persoonlijke kenmerken: analytisch sterk, strategische visie, pragmatisch, netwerker, resultaatgericht, stressbestendig, commercieel en ondernemend.

Wij bieden:

Een aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met ervaring en opleiding. Bovendien is er mogelijkheid tot het volgen van cursussen om je talenten verder te ontplooien en kun je jezelf te ontwikkelen in de richting van jouw belangstelling.

Meer informatie over ons bedrijf is te vinden op www.bkbrandkasten.nl, aanvullende informatie over het bedrijf of de functie kun je opvragen via sollicitatie@bkbrandkasten.nl. Graag ontvangen we je sollicitatie op sollicitatie@bkbrandkasten.nl.

We zien je reactie met belangstelling tegemoet! 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

SHOWROOM-VERKOOP

Op 26, 27 en 28 maart 2015 hebben onze open showroomdagen plaats gevonden

Een succes want we hebben bestaande en nieuwe relaties mogen ontmoeten, advies kunnen geven en verkoop mogen realiseren. Een voor ons zeer geslaagd event. Uiteraard is de showroom altijd tijdens kantoor uren geopend en bent altijd van harte welkom.

 

FENEXPO Businessdagen

Februari 2015

BK Brandkasten BV is een van de deelnemers tijdens de FENEXPO Businessdagen op 21, 22 en 23 april in de evenementenhal te Gorinchem.

Kijk op www.fenexpo.nl voor meer informatie.

 

VCA certificaties

Februari 2015

Dat BK voor kwaliteit staat betekend ook dat we op veilige wijze willen werken. Steeds meer bedrijven waar wij onze brandkasten plaatsen vragen een VCA gecertificeerde technicus.

Wij zijn dan ook trots te melden dat onze medewerkers René Kwadijk en Lammert Hol hun VCA diploma hebben behaald.

 

Rolluiken 

Januari 2015

Wat te denken van een brandkast met een rolluik in plaats van deuren? Een zeer ruimtebesparende optie als deze de gehele dag open moet staan, zeer geschikt voor het veilig opbergen van tabak, cd’s, dvd’s en camera-apparatuur. 

 

BK-Prefab waardekamer 

Januari 2015
Een voorbeeld van een nieuw product is de BK-Prefab waardekamer! Een BK Prefab Waardekamer is een zeer goede beslissing als het gaat om het opbergen van grote spullen. De waardekamer is flexibel, modulair en weert de snelle kraker! Naar uw wensen kan de waardekamer ingericht worden met stellingen. Wilt u hem laten vergroten of verkleinen? Geen enkel probleem! 

BK Brandkasten is altijd bezig met vernieuwing!

 • Rolluiken in plaats van deuren
 • Veilig opbergen tabak, dvd’s en camera-apparatuur
 • Flexibele waardekamers
 • Vergroten of verkleinen? Geen enkel probleem! 
Bel mij terug

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een offerte op maat?

Bel direct: 0345 – 523 229